Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Vélemény!

2019. február 15. - Székely Szidónia Kineziológus

Azon gondolkodom, hogy miért vagyunk tele előítélettel, miért tudunk mindenkinél jobban mindent és miért mondunk véleményt mindenről, bármilyen tudás, tapasztalat nélkül. Elutasítunk dolgokat úgy, hogy nem is tudjuk, mi az amire nemet mondunk.

Ami engem arra késztetett, hogy ezen gondolkodjam, néhány ember a környezetemből. Arra jutottam, hogy az egyik az az újtól a változástól való félelem, a másik, hogy sokan azt gondolják, hogy ahhoz, hogy különlegesek legyenek foggal körömmel ragaszkodniuk kell az ideáikhoz, makacsul, hogy így lehessen panaszkodni és bizonygatni azt, hogy ő mennyire különleges. Mert például van egy betegsége amit az orvosok nem tudnak beazonosítani. Persze vigyázni kell arra, hogy meg ne gyógyuljon, mert akkor ez a délibáb esetleg elillan. Ez óriási energia és munka, hogy elutasítson mindenfajta alternatív módszert, azzal a frázissal ami nagy divat, hogy nem "hiszek benne"! Sajnos arra a kérdésre nem tud válaszolni, hogy miben nem hisz, mikor nem hajlandó semmit kipróbálni, esetleg vitamint, táplálék kiegészítőt beszedni. Igaz az orvosokban sem hisz, meg a gyógyszerekben sem, persze azt azért beszedi. Ezen kívül még mindenkit lehet kritizálni, utálni és mindenki rosszat akar című gondolkodással élni. Szerintem  lehet így is, de azt hiszem nem érdemes.

Amit fontos meg kell érteni azt, hogy mindenki különleges!!!

Mindenkiben van egy X faktor, csak el kellene ezt hinni és megtenni a hozzá tartozó lépéseket.

Először meghozni egy döntést, hogy mostantól nem így akarok élni!

Másként fogok gondolkodni!  Itt a józan paraszti észre gondolok és nem a túlgondolkodásra.Megszerzem hozzá azokat ismereteket, amivel el tudom kezdeni, erre nagyon szuper az Internet! 

Ha ezek megvannak akkor jöhet a nagyon elhanyagolt cselekvés. Ez a legnehezebb, hiszen félünk, és olyan nehéz felállni a TV elől és különben nem is olyan rossz az életem, van akinek sokkal, de sokkal rosszabb. 

Van szabad akaratunk, szabadon eldönthetem, hogy maradok a trutyiban, vagy változtatok, de ez legyen az én döntésem és ezért vállaljam is a felelősséget. Ha meg teszem  megváltozik az életem, ha nem teszek semmit, akkor semmi nem fog változni!  De tudnunk kell, hogy az életünkért csak mi vagyunk felelősek. 

 

 

Írta: Székely Szidónia

Hívj most :06/30-4168446
http://www.boldogsag-energia.info/
info@gyor-kineziologus.hu
www.gyor-kineziologus.hu

love-2055960_960_720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3514438586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása