Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Testünk, lelkünk kényeztetésért kiállt!

2018. szeptember 10. - Székely Szidónia Kineziológus

Mialatt azért mérgelődünk, hogy az egészségügy romokban áll, hogy mennyire rossz, eszünkbe sem jut, hogy a saját egészségünkért mi vagyunk felelősek.

Amikor az ismerőseim arról beszélnek, hogy soha nem volt semmi bajom, most meg minden, de az orvosok nem segítenek rajtam!

Ez alatt az idő alatt, te mit tettél a testedért a lelkedért az egészségedért?

Azt tudjuk, hogy minden betegséghez kőkeményen hozzájárul a lelked állapota.Mennyire tudatosan törekszel arra, hogy feldolgozd a negatív érzelmeidet és ne csak eldugd a legalsó polcra, vagy a szőnyeg alá seperd? Panaszkodunk, utálkozunk,   ítélkezünk, irigykedünk és észre sem vesszük, hogy mindez rombolja az egészségünket.

A másik igazság, az, hogy minden betegség egy hiány állapot. Vannak vitaminok, nyomelemek ásványi anyagok, aminek a hiánya súlyos gondokat, betegségeket  okoz a szervezetünkben.

Ételeinkben alig találhatóak meg ezek és ha nincs benne akkor igen is pótolni kellene, de megmagyarázzuk, miért is nem eszünk jó minőségű táplálék kiegészítőt? Mert drágák, mert nem hiszünk benne, mert a nagyszüleink sem ettek, mégis egészségesek voltak, mert nekünk erre nincs is szükségünk vagy egyszerűen nincs róla információnk.

Az autónkat nagy becsben tartjuk, folyamatosan átnézetjük, lemossuk, kitakarítjuk műszakiztatjuk de a testünk, lelkünk tele van mocsokkal azzal nem foglalkozunk!

Nem azt akarom mondani, hogy az egészségügyünkkel minden rendben van, mert nem, de ez egy másik téma, hanem azt, hogy a megelőzés mennyire fontos lenne ahhoz, hogy a betegségeket elkerüljük.

Ha még nem vagy beteg, de a tested már jelez, akkor ez a legjobb idő arra, hogy elkezd a lelkedet és a testedet is kényeztetni!

Nálam mindkettőt megtalálod, foglalkozzunk együtt az egészségeddel!

Várlak szeretettel, mert a legfontosabb az, hogy tudatosan tegyél magadért, mert te vagy a legfontosabb az életedben, nagyon sokan számítanak rád!

 

Írta:  Székely Szidónia

Hívj most :06/30-4168446
http://www.boldogsag-energia.info/
info@gyor-kineziologus.hu
www.gyor-kineziologus.hu

 

 

tenger_es_gyerek2.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9514232149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása