Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Mi az amit csináljak?

2015. november 30. - Székely Szidónia Kineziológus
 
 
Nagyon fontos kérdés az életünk során. Közép iskolában tanulunk valamit, azután kiderül, hogy egyáltalán nem tetszik amit tanultunk és elmegyünk az egyetemre vagy főiskolára és azt tanuljuk amit az apukánk vagy anyukánk tanult. Végre elvégezzük és amikor elkezdünk dolgozni rá kell jönnünk, hogy nincs is hozzá kedvünk mert a valóságban más mint ahogy mi elképzeltük.
Elkezdünk munkát keresni, valamit, ami majd örömmel tölt el és meg is lehet élni belőle.
Lehet, hogy mindig ott volt bennünk az a dolog amit hivatásnak lehetne nevezni, de még gondolni sem merünk rá, abból nem lehet megélni, már mindenki azt csinálja, pénz sincs rá amiből el lehetne kezdeni.
Csak dolgozunk olyan munkahelyen amit nem szeretünk, és egyre távolabb kerülünk attól a munkától, ahol jól éreznénk magunkat.
Ha szerencsénk van történik valami mondjuk elküldenek a munkahelyünkről, vagy már annyira rosszul érezzük magunkat, hogy mi mondunk fel.
Elmegyünk egy Kineziológushoz, és rájövünk, hogy igen meg kell lépnünk azt az egy lépést, ami ahhoz kell, hogy végre elkezdjük azt, ami mindig is ott volt bennünk, amit szerelemmel tudunk csinálni.
Rájövünk, hogy nem is olyan nehéz, hiszen örömmel tölt el a tervezgetés a tanulás az új emberekkel való ismeretségek. Rájövünk mire vagyunk képesek. Nem is vagyunk tehetségtelenek, mint ahogy eddig gondoltuk.
Tudjuk, hogy sokat kell tennünk, sokat kell tanulnunk és ez nem a lottó ötös, hanem ezért kőkeményen megdolgozunk,de legalább a miénk.
Miénk az ötlet, miénk a feladat és miénk a vállalkozás is.
Ugyanolyan lelkiismeretesen dolgozunk, mint ha alkalmazottak lennénk, de az elismerés az, ahogy gyarapszik a vendégkörünk a pénzünk és a sikerélmény, hogy mind ez a miénk.
Senki nem mondja meg, hogy mit kell csinálnunk, meddig kell dolgoznunk, már a szabadság küszöbén állunk.
Biztosan lesznek rosszabb és nehezebb napok, de tudjuk, hova kell fordulnunk, egy jó könyv egy motivációs film egy személyiség fejlesztő tréning át tud lendíteni bennünket a nehézségeken . Új erővel tudjunk menni azon az úton ami az álmainkhoz fog elvezetni.
Lehet ezen az úton bármennyi akadály ha mindig a célon tartjuk a szemünket nem tudunk eltévedni, még akkor sem, ha néha kerülőt kell tennünk.
Ha nem találod a kiutat és segítségre van szükséged, ne halogasd keress meg.
Írta: Székely Szidónia
info@gyor-kineziologus.hu
Telefon: 30/416-8446
www.gyor-kineziologus.hu
minden_ut6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr608125740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása