Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Elmúltam 55 éves!

2016. szeptember 11. - Székely Szidónia Kineziológus

Igen elmúltam! Nem baj, sőt, most érzem azt, hogy végre elérkeztem ahhoz, hogy úgy élek, ahogy szeretnék, azt teszem, amiben örömömet lelem. Vannak kihívások az életemben és vannak sikerélmények. Azt érzem, hogy erre vágytam világ életemben.

Tanulok és képezem magam, még most is nap mint nap. Remélem vannak és lesznek olyan emberek, akik azt gondolják, hogy én lehetek egy példa. Nagyon elszomorít, amikor egy 30 körüli ember azt mondja nekem, hogy ő már nem akar tanulni, mert ő úgy jó ahogy van. Valóban?  EL jutott valameddig  és azon dolgozik és küzd, hogy ne hogy megváltozzanak a körülményei, mert a biztonságra az állandóságra törekszik.

Azt észre veszi, hogy valahogy nem boldog, és gyorsan keres magának bűnbakot, de azt nem látja, hogy a biztonság nem az állandóságban, hanem a változásban rejlik. Minden változik,  a napok az emberek az egész világ és ha mi nem változunk, hanem azt mondjuk, hogy  "én már csak ilyen vagyok" akkor már feladtuk és készülünk a halálra. A változás szele úgy is elsodor bennünket  és ez a szél ide-oda csapkod bennünket. Álljunk bele ebbe a sodrásba és akkor nincs szükségünk arra, hogy másokat vagy a körülményeket kelljen hibáztatnunk. Akkor nyugodtan vállalhatunk felelősséget a dolgainkért.

Biztos, hogy éltünk eddig, vagy csak sodort az élet és soha nem mertünk egyediek lenni, lehet nem is tudjuk mi az csak azt hisszük, hogy így van rendben minden.

Valóban rendben van?  Milyen hosszú a bakancslistánk? Nagyon hosszú, vagy igen van még olyan amit megnéznénk, kipróbálnánk, de ha nem, akkor is tudjuk, hogy éltünk és tapasztaltunk. Igen ez is nagyon fontos, hogy ne csak tudjunk dolgokat, mert olvastuk az újságban, könyvben, vagy láttuk a TV-ben, hanem igen is próbáljunk ki olyan dolgokat amit eddig nem próbáltunk ki. Soha nem lehetünk elég öregek ahhoz, hogy új élményeket, érzéseket gyűjtsünk  és egy új embert megismerjünk és ez az új ember mi magunk vagyunk.

Belemegyünk szerepekbe egész életünk során, persze van akit kielégít, hogy nagymama és jönnek a gyerekek, unokák és főz és megeszik és egész héten várja azt, hogy megint hétvége legyen , mert az az ő napja és ahogy nőnek az unokák az ő napja egyre ritkábban jön el. Ez természetes, nincs is ezzel baj.

Ha bele nézünk magunkba, biztos, hogy nem akarunk valamit tanulni? Valamit amire nem volt időnk. Eljárni táncolni? Újra élni a nyüzsgést és a szerelem érzését? Haladni a korral? Találkozni olyan emberekkel akik érdekes és új dolgokról beszélnek?

Igen ezt megtehetjük 30 évesen is, de megtehetjük akár 55 évesen is. 

Ez a másik álmom, hogy csinálok egy klubot, 50 év feletti hölgyeknek, akik szívesen megismernék önmagukat és sok-sok különleges embert és ez nem biztos, hogy ismert ember lesz, hanem olyan aki tud újat mondani és akit érdemes meghallgatni.

Ha  téged ez érdekel és jelentkeznél , akkor írj nekem egy emailt és megbeszélünk egy személyes találkozót.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis írást! Várom jelentkezésedet!

Írta: Székely Szidónia

Hívj most :0630/4168446
info@gyor-kineziologus.hu
www.gyor-kineziologus.hu
http://www.boldogsag-energia.info

cake-2304729_960_720.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2411694787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása