Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Miben segít a kineziológia?

2015. május 30. - Székely Szidónia Kineziológus

Milyen területeken ajánl tehát segítséget a kineziológia?

Néhány példa: a testi-lelki egészség a fájdalmak csökkentésében; a stresszek és a félelmek oldásában; az önbizalom és az önértékelés megerősítésében; kreativitásunk és képességeink felismerésében, kibontakoztatásában; a céljaink elérését akadályozó belső gátak felszámolásában; a tanulás, a kommunikáció és az önkifejezés útjában álló akadályok felszabadításában; döntéshelyzetekben egyéni választásunk meghozatalában; kapcsolataink elmélyítésében; munkahelyi, családi konfliktusok, önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában; teljes életminőségünk javításában...


A változáshoz az is szükséges, hogy felelősséget vállaljunk érzéseinkért és a pozitív változásokért. Fontos, hogy higgyünk testünk és elménk regenerálódó, megújuló képességében, higgyünk önmagunkban, lehetőségeinkben, teremtőerőnkben, és tudatosítsuk, merre szeretnénk haladni, milyen új választásokat szeretnénk tenni. Nagyon fontos, hogy mennyire vagyunk elkötelezettek a változásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr807505034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása