Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Változás!

2015. augusztus 04. - Székely Szidónia Kineziológus

 

 Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz!"


/ Gandhi/


Amíg mindenki felelős azért, hogy a te élted egy katasztrófa, addig semmi nem fog megváltozni.
Akkor sem, ha másik férjed, feleséged lesz, másik munkahelyre mész, visszakapsz pénzt a hiteledből és megosztasz nagyon sok bölcsességet a facebook-on.
 Mint ahogy akkor sem lesz jobb a helyzeted, ha jobb és több lesz az étel a kórházakban, kevesebb lesz  a bevándorló, vagy másik  kormány lesz.  
Ha befelé figyelsz és azt mondod, hogy azért ilyen az én gyermekem, mert én neveltem ilyennek, és ne keress kifogásokat. Mond azt:- de tudok változni és akarok is változni.
Ne a párodtól, a gyerekedtől, szüleidtől várd el,hogy változzanak.
Ők is csak a saját életüket tudják megváltoztatni, a tiédet nem.Ha mégis változnak, akkor tiszteletet érdemelnek, mint ahogy te is.
Van egy jó hírem, te mindenre képes vagy. Vállald fel, hogy amit elrontottál azt meg is tudod javítani. Ismerd be, hogy hibáztál és bocsásd meg magadnak. Ne rágódj azon, hogy mit tettél régen, mert az a múlt és most itt vagy a Jelenben! 
Azért nem akarlak áltatni. Ez nem lesz könnyű feladat. Fájdalmas is lehet. Sokat kell dolgozni és sok  idődet veszi majd igénybe.

Egyedül ne is állj neki, kérj segítséget, ha már elkezdted ráéreztél az ízére, akkor minél előbb meg akarod majd ismerni azt a valakit aki Te vagy ott benn.
Megéri, mert a változást gyorsan észre fogod venni, és ez majd inspirál téged és örömmel tölt el. Olyan dolgok fognak veled történni amik már régen nem, mosolyogsz és szívesen játszol a gyerekekkel. Kiültök a pároddal a teraszra és vidáman beszélgettek. Már nem úgy érzed, hogy mindenki téged bánt a munkahelyeden és nem becsülnek meg. 

Olyannak szereted magad amilyen vagy, tudod kezelni a problémákat és meg is oldod őket. Jó döntéseket hozol, te hozod meg őket és nem kell megbánnod azokat. Mindenki meg fog dicsérni és nem értik, hogy mi történt veled.

Hozd meg a döntést  és add meg az esélyt magadnak a szebb és jobb élethez!

Mikor kezd? Hát Most!

 

Írta:  Székely Szidónia

 

Ha ismerős, írj: info@gyor-kineziologus.hu


 keress:www.gyor-kineziologus.hu

maxresdefault.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr897673744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása