Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Kedves Férfiak!

2018. október 04. - Székely Szidónia Kineziológus

Szeretnék hozzátok, rólatok beszélni.

Azt látom, hogy nagyon sokszor a nőket szólítják meg a változásra, változtatásra az élet jobbítására.

A vendégeim nagyon nagy része inkább nő, de volt kb 10% kedves, okos, csodálatos és intelligens férfi is nálam, ami nagyon nagy megtiszteltetés számomra.  Szeretném ezt a számot a ti segítségetekkel egy kicsit, vagy nagyon megemelni.

Tudom, hogy nagyon nagy feladat egy családot eltartani, közben megfelelni a munkában is a gyermekek nevelésében példaként mint apa, mint férj, mint gyerek a szülők felé és még sok egyébben is.

Mi van akkor, ha ebben a rohanásban, már elveszett a kontroll és jönnek a gondok a házasságban, kiégés a munkában és a ki is vagyok én érzése és az a döbbenetes felfedezés, hogy nem is tudod. Azt veszed észre, hogy már nem te irányítasz, csak visz az ár és próbálod megmenteni ami eddig volt ahogy eddig "működött". 

Mind ezt egyedül, mert egy Férfi nem lehet gyenge, nem sírhat . Küzdesz, harcolsz és nincs eredmény.

Ami van az a depresszió, a munkahelyi kiégés és még sok esetben a házasság is romokban. Ha még mindez nem elég, akkor jönnek a betegségek. Már pénz sincs annyi, a házasság is tovább romlik, jön a lelkifurdalás, mert nem vagyok rá képes és a gyerekeknek is kevesebb jut!  

Mi lenne kedves férfiak, ha mind ezt nem várnátok meg, hanem kérnétek segítséget,  mivel a férfi is lehet sebezhető, hogy gondolkodhat másként is, nem csak úgy ahogy azt tanulta, látta, hallotta, érezte.

Egy erős Férfi beszélhet az érzéseiről az érzelmeiről és mindezt ki is mutathatja, lehet gyengéd, lehet kedves, lehet vicces és biztosan tudom, hogy titokban ti is ezt szeretnétek.

Kedves Férfiak, ígérem, hogy nem ítélem meg a tetteiteket, nem minősítem azokat és titeket sem, és tanácsokat sem fogok osztogatni!

Amit adok az a teljes szeretetteljes figyelmem, az odafigyelésem a megértésem és a kérdéseim!

Abban az 1 órában csak ti vagytok a problémátok és én!

 Várlak szeretettel!

Hívj most :06/30-4168446
http://www.boldogsag-energia.info/
info@gyor-kineziologus.hu
www.gyor-kineziologus.hu

p1060474.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5914281665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása