Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Boldogság

2015. május 31. - Székely Szidónia Kineziológus

Mindenki a boldogságot keresi, legalább is azt mondják, de ha az ember nem tudja hogy az milyen akkor soha nem fogja megtalálni. Életünkben nagyon sok negatív dologgal találkozhattunk, a fogantatásunktól a születésünkön keresztül  a felnőttkorig . Ha folyamatosan csak rossz dolgok történtek velünk, akkor egy idő után már nem is emlékszünk a jóra és belemerülünk a negatív dolgokba. Halványan dereng az emlékeinkben, hogy van egy olyan dolog, hogy boldogság és ha visszagondolunk az életünkre, tudjuk vagy legalább is reméljük, hogy volt benne részünk amikor még együtt volt a család vagy amikor megtaláltuk a szerelmet vagy amikor megszülettek a gyerekek. De az érzést azt nem tudjuk felidézni, hiszen rengeteg minden rakódott rá és elő kellene azt kotorni valahonnan a mélyről, de egyedül ez már nem megy. Ne féljünk segítséget kérni, akarjuk megtapasztalni, megismerni az érzéseinket és hagyjuk, hogy belemerüljünk és ne szégyelljük, hogy vannak. A mai világban az az ember erős, aki nem mutatja, hogy vannak érzései, csak az eszére hallgat, pedig már a tudósok is kimutatták, hogy a döntéseinket a szívünkkel hozzuk és ha ezt tudjuk és hagyjuk is hogy így legyen akkor jó döntéseket fogunk hozni és akkor megismerjük az igazi boldogság érzését is. És ha már megismertük akkor tudni fogjuk, hogy ezt kerestük.

Egy nagyon kedves vendégem aki rátalált erre az  érzésre azt mondta: ugyanannyi erőfeszítésembe kerül a boldogtalanság, mint a boldogság, akkor az utóbbit választom!
Válaszd te is a boldogságot és a mosolyt! Ha egyedül nem megy, válassz engem , együtt könnyebb!

/Írta: Székely Szidónia/

www.gyor-kineziologus.hu

https://www.facebook.com/gyorkineziologus

happy-baby.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr287505656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása