Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

Bánj jól magaddal ! Törődj másokkal !

2017. január 03. - Székely Szidónia Kineziológus
 
 
Ezt a két mondatot olvastam valahol és a barátnőm azt mondta, hogy írj erről.
Igen, ha mindenki ezt a két mondatot szem előtt tartaná, megváltozna a világ, sokkal, de sokkal jobb lenne.
Nagyon sokan jönnek hozzám és főként nők. Mindig azt kell hallanom, hogy sokat gondolkodott azon, hogy eljöjjön, hiszen a munka, a gyerekek, a lakás, a főzés mellett nagyon kevés ideje van. Hiába érzi magát rosszul, sajnálja az időt arra, hogy tegyen magáért, és minden perce be van osztva. Ez akkor is fennáll, ha egy gyerek van, de rosszabb a helyzet 2-3 gyerek mellett. Pedig a gyerekek is nagyon elevenek, sokszor agresszívek. Akkor jön az érzés, hogy nincs aki segítsen ez lehet düh és lehet szomorúság érzése is. Majd a lelkiismeret furdalás, hogy nincs idő a gyerekekre sem annyi, amennyire szükség lenne és akkor még nem beszéltünk arról, hogy mikor töltöttek időt kettesben a párjukkal? Ez szintén nagyon fontos lenne egy család életében. Ez pedig egy ördögi kör .
Nagyon nehezen hiszik el, hogy nagyon fontos az a mondat, hogy bánj jól magaddal! Egy nő lehet szép akkor is ha nem manöken alkatú, de ő jól érzi magát a bőrében. Ehhez nem kellenek óriási dolgok, elég ha egy héten egyszer csinál magának egy pár óra kimenőt, ez lehet egy fodrász, kozmetikus, valamilyen sport, egy hobbi. Akár egy kis beszélgetés a pozitív barátnővel - ez azért fontos, mert a mai világban a beszélgetés arról szól, hogy az egyik fél beszél, de a másik felet már nem hallgatja meg, sőt folyamatosan bele vág a mondataiba.- Na ez nem beszélgetés ezt el kell kerülni. A hely is fontos, legyen egy presszóban ahol kiszolgálnak és ahol nem kell ugrálni és készülni egyik félnek sem.
A másik nagyon fontos dolog, hogy minden nap tegyél valami jót.
Amikor hivatalos ügyet intézel, mielőtt bemész kezdj el mosolyogni. Nekik is és neked is jobb lesz.
Engedj be egy buszt magad elé, mikor dolgozni mész reggel.
Nézd meg mennyi olyan dolog van neked, amit nem használsz.  Add oda valakinek.
Beszélgess egy olyan személlyel akin látszik, hogy szomorú, vagy csak mosolyogj rá, vagy kívánj neki valami jót, vagy szépet.
Vagy ha van kedved írd ide, hogy neked milyen jó cselekedeted volt ma!

 

Írta : Székely Szidónia

 

További olvasásra:
http://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/

Hívj most :0630/4168446
info@gyor-kineziologus.hu

http://www.boldogsag-energia.info

tanc-001_302851_87237.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr348099642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása