Székely Szidónia Alternatív Egészség

Székely Szidónia Alternatív Egészség

DÖNTÉSEK!

2015. július 05. - Székely Szidónia Kineziológus


Naponta nagyon sok döntést hozunk, szinte minden pillanatban.. Mitől függ, hogy a döntéseink jók, vagy rosszak?  Nagyon sok mindentől. Amikor nagyon stresszesek, dühösek, szomorúak, féltékenyek, mérgesek, irigyek vagyunk, nem tudunk jó döntést hozni. Nagyon gyakran a félelem az ami uralja a döntéseinket amit sokszor észre sem veszünk. Én nem félek, hallom sokszor!
Ha rossz a munkahelyed, miért nem váltasz, ha rossz a házasságod, miért nem  javítod meg, vagy lépsz ki belőle? És akkor jönnek a kifogások sorban, hát ezeket nem a félelem mondatja velünk?  Mindig ott van a lehetőség arra, hogy megértsük mitől és miért is félünk és ha ez megvolt akkor már kereshetünk technikákat a jó döntésekhez. Soha ne engedjük, hogy az agyunk döntsön egyedül. Felírhatjuk azokat az érveket, amik mellette és amik ellene szólnak, de ami ennél is fontosabb, hogy hallgassunk a szívünkre. Ez minden esetben úgy kezdődjön, hogy  nézzünk magunkba és ha feltesszük a kérdést arra hogy mi a helyes és a szívünk nem szorít, a gyomrunk nem fáj a torkunk nem szorult el, akkor ez egy jó döntés lesz. Vonuljunk egy kicsit el, legyünk egyedül és hallgassunk a belső hangra és ha ezt még nem halljuk akkor nézzünk bele a testünkbe, ahogy mondtam.  Ha elcsendesedünk sikerülni fog. Ha úgy érezzük, hogy ez nagyon nehéz lesz, akkor is induljunk el ezen az úton, ha másképp nem megy, kérjünk segítséget, mert az Isten, az Univerzum megmutatja nekünk a helyes utat, csak sokszor felülbíráljuk, mert nem könnyű, de ez  a mi utunk és tehetünk köröket akár mennyit akkor is el kell végeznünk a feladatot amit vállaltunk.

Döntsünk jól vagy rosszul az első lépés, hogy vállaljuk érte a felelősséget, változzunk és tanuljunk meg jól dönteni a belső hangunk segítségével, mert ez is csak akkor segít, ha pozitív az énképünk. Negatív énképpel, nem tudunk boldog életet élni.

A jó döntések jó érzéssel töltenek el és akkor mi is jobban szeretjük magunkat. Ha mi szeretjük magunkat a kapcsolataink is jobbak lesznek, bátrak leszünk, megváltozunk és egy boldog élet veszi kezdetét, nem könnyű, de ez már nem okoz majd gondot, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk mindenre és a döntéseinkben megbízhatunk. 

Írta:  Székely Szidónia

keress:www.gyor-kineziologus.hu

https://www.facebook.com/gyorkineziologus

 chess-316657_1280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szekely-szidonia-alternativ-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr327595468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása